You are here:   Home БГ Футбол А група Берое Берое би Хасково в контрола

Берое би Хасково в контрола

Сряда, 25 Юни 2014 19:36 Любомир Русинов

Берое“ победи с 3:2 „Хасково“ в контрола играна на ст. „Локомотив“ в Стара Загора днес. Аласан Н’Диайе откри в 11-ата минута, бившият играч на „Берое“ Емил Ангелов изравни от дузпа в 19-ата минута. Крис Гади обае изведе беройци отново напред две минути по-късно. След почивката Венцислав Христов покачи на 3:1 в 56-ата минута. Джихат Кямил оформи крайното 3:2. В 11-ата минута Иво Иванов получи удобна топка по левия фланг на атаката и намери хитро Аласан Н’Диайе, който от границата на малкия пеналт прати топката в мрежата, вкарвайки своето първо попадение със зелената фланелка.

В 19-ата минута Деян Лозев от гостите нахлу отляво в големия пеналт, но бе фаулиран от Аласан Н’Диайе и главният арбитър Иван Пенчев посочи точката за изпълнение на 11-метров наказателен удар. С изпълнението се нагърби бившият играч на „Берое“ Емил Ангелов, който технично прати кълбото в долния десен ъгъл на вратата – 1:1.
В ответната атака „беройци“ получиха право да изпълнят пряк свободен удар, заложен на дъгата на наказателното поле. Салим Керкар стреля, но право в стената от играчи и кълбото попадна в Игор Джоман, който опита повторен удар, но отново срещна тялото на играч в червено. След кратко разбъркване Самир Аясс получи топката по левия фланг и стреля, но стражът Емил Данчев изчисти с върха на пръстите си, а кълбото се озова в краката на Крис Гади, който от непосредствена близост разстреля вратата на гостите – 2:1.

„Беройци“ започнаха гръмко и втората част, след като в 51-ата минута Венцислав Христов покачи на 3:1. Десетката на „Берое“ получи кълбото по десния фланг и завърши атаката с техничен удар по земя в далечния ъгъл на Боян Пейков.

В 82-ата минута гостите стигнаха до гол за 3:2. Топката бе изпратена отлично извеждащо към Джихат Кямил от „Хасково“ зад защитата на „Берое“. Останал очи в очи с Караджов той го финтира и прати топката в мрежата за 3:2.

На 1 юли „Берое“ заминава на лагер в Тетевен, а на 2 юли е следващата проверка – срещу „Монтана“.

Добави коментар

Защитен код
Обнови