You are here:   Home БГ Футбол А група ЦСКА Бягството от "Армията" към "Лаута" продължава и защитник иска в Локо

Бягството от "Армията" към "Лаута" продължава и защитник иска в Локо

Вторник, 09 Януари 2018 00:00 donbalon.eu

След като опитният Мартин Камбуров се раздели с ЦСКА и се завърна в Локомотив Пловдив, подобна възможност обмисля и бранителят Пламен Крачунов.

 

 

В момента чевените разполагат с 9 защитници, а след очакваното скорошно завръщане на капитана Валентин Илиев, Крачунов може да се окаже едва пети избор за централен защитник.

По всяка вероятност опитните Илиев и Александър Тунчев най-вероятно ще имат предимство пред новите попълнения Денис Причиненко и Марин Оршулич в центъра на защитата. Освен това Апостол Попов и Кристиан Супусепа също могат да играят като централни защитници, така за Крачунов ще стане много трудно да се появява на терена дори като резерва и затова завръщането му в Локомотив Пловдив става все по-реално.

Припомняме, че Крачунов получи шанс да започне титуляр срещу Зимбру, но разочарова с изявите си. Именно той трябваше да бди за Алексеев в първия мач от Лига Европа при ситуацията, когато молдовците поведоха. Крачунов обаче го изпусна и му позволи да вкара гол с глава, който впоследствие се оказа фатален за евроамбициите на армейците.