You are here:   Home Други Топ БГ гей порно - 18+

БГ гей порно - 18+

Петък, 11 Май 2012 22:02

 

България е малка страна, но е едно приказно място за нискокачествено гей порно и тази вечер ни бе доказано за пореден път на онзи стадон, който германците от ДСФ по време на една приятелска среща с Бундестима се чудиха как може да бъде кръстен на човек, защото вкарал гол на Англия в приятелски мач.

 

Всъщност не знам дали гей порното е било нискокачествено, защото единственият ми допир до такъв тип филми за възрастни бе по случайност една вечер, когато очаквах да видя по канала за 18+ мъж и жена във възвратно-постъпателни движения, но не би и бързо-бързо привключих канала и се чудя защо не направих същото и тази вечер.

Като се замислиш порното тази вечер вероятно е било доста нискокачествено имайки предвид 1500 зрителя престрашили се да гледат титаничния сблъсък или просто толкова са хомосексуалистите симпатизиращи на народно-обичания отбор.

За жалост преди четири кръга на един мирен стадион изгледахме още една пошла гей порно продукция, но там нещата бяха още по зле. На едни деца им бе наложено да излязат и да се надупят на едни батковци и чичковци, които пред цяла България показаха педофилски наклонности съгласявайки се да участват в нещо толкова пошло.

После разни капацитети излизат и говорят за феърплей, за умиране на футбола, за липса на финанси и т.н, а същите тези радетели на добродетели създават помийната яма, в която участват и след това се чудят какво става, когато в антверпен на люцерната залюбват десет малки негърчета на колелета бате,  ожилват ги, изяждат им дебърцините и ги натъртват.