You are here:   Home БГ Футбол А група Локо Пловдив И Литекс гледа към Камбуров

И Литекс гледа към Камбуров

Четвъртък, 08 Май 2014 09:33 "Тема Спорт"

Подобно на ЦСКА и Литекс е изявил амбиции да има в състава си Мартин Камбуров от новия сезон, съобщава „Тема спорт“. Това обаче може да стане само ако той не си намери клуб в чужбина, което е приоритет за него.

Нападателят почти сигурно ще напусне Локомотив (Пловдив) през лятото. „Червените“ са сериозен кандидат за привличането му, като Стойчо Младенов лично настоява голмайсторът да се завърне на "Българска армия". От Литекс обаче ще направят опит да изпреварят 31-кратните шампиони.

Миодраг Йешич също много харесва Камбуров и е заявил амбиции да го вземе в Ловеч. При еднаква заплата Камбуров със сигурност ще избере ЦСКА, но Литекс могат да вземат надмощие със сума на ръка.

"Очаквам 10-15 дни след края на сезона да имам яснота къде ще продължа кариерата си. Има интерес и от чужбина, и от България. Не е невъзможно да остана на "Лаута", но този вариант е много труден за осъществяване. Не искам да назовавам имената на отбори с конкретен интерес", заяви Камбуров пред "Тема Спорт".

Китайски отбори също са заинтересовани от привличането му. Той игра силно в продължение на две години в местния Далиен, като в началото на 2013 г. облече фланелката на ЦСКА.

Добави коментар

Защитен код
Обнови