ВАЖНО !

Информацията в тази секция е предоставена от наши читетели. SportaBg.com не носи отговорност за съдържанието на материалите, както и за свързаните с тях авторски права. Всички коментиращи са гарантирали, че текста е лично техен и не е свързан с всякакви видове авторски права.

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ

You are here:   Home Други Гласът на народа
Гласът на народа

Бранко Милованович спортно-технически или просто мениджър на Ненад Лукич

Вторник, 16 Август 2011 16:04 АТАНАС атанасов

Нека започнем нещата хронологично. Преди пристигането на сърбина Локомотив Пловдив изигра много силен мач срещу настоящия и бъдещия шампион - Литекс.

продължава>
 

Литекс ще защити шампионската си титла с цената на всичко

Сряда, 03 Ноември 2010 14:36 SPORTABG

Много явно и очевадно , Литекс защитава титлата си на шампион на България. В това лошо няма , стига да е с честна игра , добри резултати и истински футбол. Само че всички тези неща са непознати за Гриша Ганчев и момчета му , с всеки изминал мач започва да личи "класата" на ловчанлии , ако не беше толкова явна подкрепата на съдиите , може би щяха да ни заблудят.

продължава>
 

Вагнер Лав-легенда на руския футбол

Събота, 02 Октомври 2010 15:10 Петко Драганов

Преди една седмица Вагнер Силва де Соуза,по-извествен като Вагнер Лав вкара своят гол номер 100 с екипа на ЦСКА Москва.

продължава>
 

След 5:0 боли, и то много

Петък, 01 Октомври 2010 14:54 Адела Петрова

Снощи "синя" България остана потресена и силно разочарована! причината този път бе изключително слабото представяне на отбора на Левски. Сините допуснаха една грешка , грешка след която всеки казва "Това е вече в миналото , гледаме напред и забравяме случилото се!" , да но хайде този път да не е така нека футболистите в сини екипи не го забравят този мач.

продължава>
 

Изпрати ни статия, анализ или коментар и спечели 200 лева !

Сряда, 29 Септември 2010 13:10 SPORTABG

След като преди броени дни SportaBg.com стартира своята нова рубрика ''Гласът на народа'', днес тя се сдоби със спонсор в лицето на Offsidebet Bulgaria.

 

продължава>
 


Страница 1 от 2