You are here:   Home Други Булевард Рекламирай в SportaBG.com

Рекламирай в SportaBG.com

Събота, 13 Февруари 2010 12:13 SPORTABG

SportaBG.com е българска спортна медия, информираща Ви за значимите спортни събития от България и света вече три години.

Една от целите на медията ни е да представим новините по прозрачен начин за нашите читатели. В сайта ни можете да намерите хиляди новини от всички водещи първенства. Ние отделяме изключително голямо внимание на българският спорт, а също следим над 20 вида световни спортове. Работим за Вас, нашите читатели денонощно за да сте близо до любимите си спортисти винаги на време. SportaBG.com предлага на своите читатели най-бързият футболен livescores в България, livescores за тенис както и livescores за волейбол. В сайта ни още можете да намерите прогнози за мачовете от българската ''А'' професионална футболна група. SportaBG.com притежава и авторска фотогалерия със снимки от ключови спортни събития в страната.

Ако сте заинтерисованите от реклама при нас, можете да ни пишете на нашият имейл, с повече информация какво точно цели Вашата реклама и с какъв бюджет разполагате, а ние ще Ви съставим прект за вашата реклама при нас. Не се притеснявайте да ни пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

{jcomments off}