You are here:   Home Други Булевард За нас

За нас

Четвъртък, 14 Януари 2010 14:34 SPORTABG

 

ЗА НАС

SportaBG.com е българска спортна медия, информираща Ви за значимите спортни събития от България и света вече три години. Една от целите на медията ни е да представим новините по прозрачен начин за нашите читатели. В сайта ни можете да намерите хиляди новини от всички водещи първенства. Ние отделяме изключително голямо внимание на българският спорт, а също следим над 20 вида световни спортове. Работим за Вас, нашите читатели денонощно за да сте близо до любимите си спортисти винаги на време. SportaBG.com предлага на своите читатели най-бързият футболен livescores в България, livescores за тенис както и livescores за волейбол. В сайта ни още можете да намерите прогнози за мачовете от българската ''А'' професионална футболна група. SportaBG.com притежава и авторска фотогалерия със снимки от ключови спортни събития в страната.


За линковете към преки излъчвания на спортни събития:

Нито един от линковете, които екипът ни предоставя на своите читатели не се помещава на хостинга на SportaBG.com, като всички публикувани линкове се намират свободно в интернет пространството и са свободни за публичен достъп. SportaBG.com не е свързан и няма нищо общо с всеки един сайт, който излъчва аудиовизуалните материали. Те могат да се намерят свободно в световни търсачки като Google и Yahoo. Те се публикуват с цел удобство на нашите читатели, и ние нямаме контрол и не носим отговорност за действията на собствениците на тези сайтове и съдържанието на линковете.

За видеото в сайта:

SportaBG.com не съдържа на своя хостинг видеота от мачове от световните футболни първенства. Всички материали с видео съдържание са взети свободно от сайтове като Youtube, Dailymotion, Videa.hu и други, който могат да се споделят свободно в интернет пространството. SportaBG.com не носи отговорност за публикуваните видеота, тъй като те нямат нищо общо със сървъра на сайта ни.

За реклами на букмейкъри в сайта:

SportaBG.com не съдържа активни рекламни материали на букмейкъри на своя хостинг от 17.06.2013. Съгласно разпореждането на Софийски районен съд от същата дата, ние премахнахме всички банери публикувани ЛИЧНО от нас. Така банерите, които се показват в сайта в момента, не са публикувани от нас, а се показват чрез приложения с публичен достъп, които могат да се споделят безплатно от всеки. Ние не сме свързани и не познаваме нито един от собствениците на споменатите приложения, като нямаме никаква финансова облага от тях. Приложенията, също като линковете в сайта ни, са публикувани с цел удобство на нашите читатели и ние нямаме контрол върху тях.