You are here:   Home БГ Футбол А група Лудогорец Стоев: Няма да правя апокалипсиси

Стоев: Няма да правя апокалипсиси

Сряда, 10 Януари 2018 10:14 "Стандарт"

 

"Като цяло – доста бавно играехме, тревата - висока, времето - задушно, противникът – ясно, че сме се класирали, но това не оправдава поведението на терена. Може би бяха прекалено самонадеяни. Трябваше да играят за удоволствие, тъй като много рядко се случва да играеш за удоволствие, а те не съумяха да го направят", заяви старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев след равенството 1:1 в реванша срещу Дюделанж в Люксембург.

 

Разградчани си бяха решили нещата преди седмица, когато спечелиха с 4:0 първия мач от втория квалификационен кръг в Шампионската лига.

"Докато при мача в Хасково няма как да си върнеш това, което си загубил, тук знаеха, че няма как да бъдат преодолени от Дюделанж. Това, което даваме в момента като продукция, не е задоволително, нямаше бързина. При това, точно тези хора, които трябваше да осигуряват бързината, осигуряваха точно обратното – да играем по-бавен футбол", сподели наставникът.

"Има една част от играчите, които още не са в това състояние, в което трябва. И аз това го знам. Надявам се по-бързо да влизат във форма, тъй като креативността ми се губи. Винаги има и позитивни моменти, във всеки един мач. Далеч съм от мисълта да правя апокалипсиси от случилото се", завърши Стойчо Стоев.

В следващия кръг Лудогорец ще се изправи срещу Партизан.