You are here:   Home Волейбол Национален отбор Камило Плачи: Отиваме в Русия да покажем добра игра

Камило Плачи: Отиваме в Русия да покажем добра игра

Вторник, 10 Юни 2014 15:30 Георги Илиев

Днес по обяд замина мъжкият ни национален отбор по волейбол за Русия, където на 14 и 15 юни гостуваме за Световната лига.

"Отиваме в Русия с една мисъл - да покажем добра игра. Имаме своите малки проблеми, но се стараем да ги решаваме в движение. Направихме ротация в състава и сега някои от най-младите ни играчи ще имат възможността да натрупат безценен опит. Това е страхотно усещане - да видиш как един дебютант се вписва във отбора", заяви Камило Плачи пред официалния сайт на Българската федерация по волейбол.

За братя Братоеви и Ники Николов заяви: "Георги не попадна в групата, защото не се намира в добро физическо състояние. Той ще се готви и когато е готов, отново ще е част от състава. Валентин помоли да не пътува по семейни причини. Николай Николов е контузен и трябва да се лекува. Това е всичко и определено не трябва да бъдат търсени някакви други причини".

"Вярвам във възможностите на този отбор и се надявам скоро да изглеждаме по различен начин", завърши изказването си старши треньорът Камило Плачи.

 

Добави коментар

Защитен код
Обнови