You are here:   Home БГ Футбол А група Левски В "Левски" умуват за Мулдер и Горан Блажевич

В "Левски" умуват за Мулдер и Горан Блажевич

Вторник, 13 Май 2014 09:38 Любомир Русинов

Левски все още умува кои чужденци да останат и през следващия сезон. Единственият, който на този етап има гарантирано място в клуба, е защитникът Аймен Белаид.

Бранителят в момента е с контузия, но не попада 8 списъка на евентуалните напускащи. Засега висящо е положението на Дъстли Мулдер и Горан Блажевич. Двамата имат големи шансове да останат и през следващата кампания. Холандският бек е от най-дълго в клуба от легионерите. 29-годишният защитник дойде именно в първия период на Георги Иванов на Терена". Положението с Блажевич също е на кантар. Сините обаче са склонни да го задържат, тъй като хърватинът бе един от малкото, които се представиха на ниво през пролетта.

Почти на 99 процента е сигурно, че през лятото от Терена" ще си тръгнат Кевин Бру и Ларсен Type. Ясна индикация за това бе отстраняването им от първия тим преди няколко дни.

Близо до изхода са и зимните попълнения - Рикардо Нунеш и Павел Чмовш, които, вместо да вдигнат класата, се превърнаха в дълбоки резерви. Португалецът Кристовао Рамос, който се завърна в клуба преди няколко месеца, пък е с изтичащ договор. Почти сигурно той няма да получи предложение за нов.