You are here:   Home Моторни Рали
Рали

Себастиен Льоб – световен рали шампион за осми път

Събота, 12 Ноември 2011 13:28

Себастиен Льоб написа нова страница в историята на световния рали шампионат - французинът спечели сериите за осми път, след като от тима на Форд потвърдиха, че Мико Хирвонен няма да стартира утре в рали Уелс. Финландецът се завъртя днес и паднал на трасето клон проби радиатора му. Вследствие на това двигателят остана без вода и се повреди, като механиците не успяха да го поправят и да върнат пилота в надпреварата.

продължава>
 

Лука Росети излъга Петър Гьошев и спечели Рали България

Неделя, 10 Юли 2011 22:43 Валентин Видолов

Петър Гьошев изпусна да стане едва 4-ят българин печелил Рали България, след като загуби драматично от Лука Росети от Италия с едва 7.2 секунди.

продължава>
 

Рали България 2011 през погледа на Тодор Славов

Четвъртък, 07 Юли 2011 15:52 Дневник

Пилотът на "Булбет рали тим" Тодор Славов описа отсечките от предстоящото 42-о издание на рали "България" пред "Дневник".

продължава>
 

Рали България ще бъде "най-постното" от четири сезона насам

Петък, 01 Юли 2011 12:36 RallyeXpress

Ясен е списъкът на заявилите участие екипажи в 42-я старт на най-престижното българско автомобилно състезание – Рали България. Гонката в Рила планина стартира следващата събота от Боровец.

продължава>
 

Льо Ман не мина без инциденти

Неделя, 12 Юни 2011 13:16

Зловеща катастрофа се случи пред очите на зрителите в Льо Ман. Тя стана в първия час на състезанието, когато Алън Макнийш от Ауди закачи по-бавно Ферари и буквално полетя, обръжайки се няколко пъти във въздуха с колата.

продължава>
 


Страница 1 от 2