You are here:   Home БГ Футбол Отвори очи за реалността
Отвори очи за реалността

Стадион „Българска армия” – вечният дом на ЦСКА след реконструкцията (снимки)

Понеделник, 18 Април 2011 20:57

Екип на  SportaBG.com реши да проучи какво се случва в дома на ЦСКА - стадион „Българска армия”, часове преди „червените” да се завърнат на него за важния полуфинал от турнира за Купата на България срещу класния отбор на Литекс. Двубоят е в сряда от 21:00 часа, като все още има шанс да бъде изместен с два часа по – рано.

продължава>
 

Стадион "Георги Аспарухов" - домът на левскарите (снимки)

Понеделник, 14 Март 2011 19:09

Рубриката ни „Отвори очи за реалността” продължава. В нея ви представяме един от софийските стадиони, като към статията прилагаме и снимки от съоръжениято. Надяваме се да добиете представа за моментното състояние на стадионите, на които тренират нашите деца и да се замислите накъде върви българският спорт.

 

продължава>
 

Стадион "Българска армия" - храмът на ЦСКА (снимки)

Сряда, 15 Декември 2010 20:02

От поколения насам стадион "Българска армия" се свързва с ЦСКА. Именно на този стадион почти всички фенове на ЦСКА са закърмени с любовта към отбора и го чувстват като свой дом. Поради безхаберието на институции и на собствениците на "армейците" обаче тази година ЦСКА с лека ръка смени дългогодишния си стадион с "Васил Левски" и това моментално се отрази на играта на отбора.

продължава>
 

Стадион "Славия" - приличен за България, далеч от Европа (снимки)

Петък, 26 Ноември 2010 21:13

Рубриката ни „Отвори очи за реалността” продължава. В нея всяка сряда и събота ви представяме един от софийските стадиони, като към статията прилагаме и снимки на съоръженията. Надяваме се да добиете представа за моментното състояние на стадионите, на които тренират нашите деца и да се замислите накъде върви българският спорт.

продължава>
 

Стадион "Локомотив" или защо "железничарите" останаха без дом (снимки)

Сряда, 17 Ноември 2010 21:27

Стадион „Локомотив” в софийския квартал „Надежда” е едно от сравнително новите спортни съоръжения в столицата. Построен през 1985 г., стадионът е един от малкото в България, които са с почти изцяло покрити трибуни.

продължава>
 


Страница 1 от 2