You are here:   Home Европейски футбол Франция Не е ясно бъдещето на Бербо в Монако

Не е ясно бъдещето на Бербо в Монако

Събота, 10 Май 2014 10:02

Македонец сменя Димитър Бербтов в Монако.Преговорите за нов договор на Димитър Бербатов с Монако ще продължат с втора среща на високо ниво, пише "Стандарт".

Мениджърът на футболиста Емил Данчев се е прибрал в София снощи без конкретен резултат. Той изкара няколко дни в Княжеството, за да уреди бъдещето на клиента си. Двамата с Митко обаче не са постигнали окончателно споразумение с шефовете на френския клуб.

"Монегаските" искат да задържат българина в отбора за следващия сезон, когато ще играят и в Шампионската лига, но двете страни се разминават в срока на новия контракт. Бербатов иска да остане за още две години, докато от клуба му предлагат една.

Според пресата в Италия, Монако вече търси заместник на българина сред тимовете от Серия "А". Най-близо до контракт с клуба, при провал на преговорите с Бербатов е македонецът Горан Пандев.

От преминаването си с клуба през зимата до сега, Бербатов има 14 мача и 9 гола с червено-белия екип. През този сезон 30-годишният нападател отбеляза седем попадения в Серия "А" с екипа на Наполи.

 

Добави коментар

Защитен код
Обнови