You are here:   Home Волейбол Плажен волейбол И трите мъжки двойки отпаднаха в първия кръг на Challenger Mtel Beach Masters

И трите мъжки двойки отпаднаха в първия кръг на Challenger Mtel Beach Masters

Петък, 29 Юли 2011 15:21 Валентин Видолов

И трите български мъжки двойки отпаднаха още в първия кръг на турнира CEV Challenger Mtel Beach Masters, който се провежда във Варна.

Най-добрата българска двойка Невен Нешев и Валентин Димов загубиха от поставените под номер 1 в турнира турците Селчук Шекерджи и Волкан Гьотепе. В отделните части турците са наложиха с 21:16 и 21:10. Николай Колев и Андрей Николов пък загубиха от датчаните Оливер Касаш и Себастиан Касаш след 21:9 и 26:24. Третата ни двойка Кирил Хаджиев и Делчо Раев загубиха от поставените под номер 2 немци Томас Качмарек и Алекзандър Валкенхорст. след 21:17 и 21:16.

Утре сутринта и трите ни двойки ще играят плейаути за оставане в основната схема на турнира. Първи от 9:00ч. на плажния корт излизат Хаджиев и Раев, който ще се изправят срещу Йорг Вутцл и Михаел Лееб от Австрия. В 10:00ч. Нешев и Димов се изправят срещу Даниел Хупфер и Хелмут Мозер, а по същото време на съседния корт Николов и Колев излизат срещу испанците Франсиско Марко и Кристина Гарсиа.

Снимка: Александър Йорданов/SportaBG.com