You are here:   Home Волейбол Шампионска лига Марек успя да се противопостави само в третия гейм на Нолико, но остана 3-ти

Марек успя да се противопостави само в третия гейм на Нолико, но остана 3-ти

Вторник, 04 Декември 2012 22:57 Валентин Видолов

Волейболният шампион Марек Юнион Ивкони загуби тежко с 0:3 при гостуването си на белгийския Нолико, но остана на третата позиция, която ще им осигури участие в Купата на ЦЕВ през следващата година.

Мачът започна равностойно и в неговото начало Нолико дръпна с две точки 8:6 при първата техническа пауза, но при втората преднината вече се увеличи - 16:10. И без проблеми първият гейм беше взет с 25:15 от домакините.

И втората част беше много слаба за Марек 8:5 при първата техническа пауза и 16:9 при втората, а геймът завърши 25:14 за домакините от Белгия.

Марек обаче не се предаде и поведе с 8:3 при първата техническа пауза на третия гейм. Стигна се до 16:14 във втория и белгийците успяха да изравнят, а след много драма затвориха мача с 32:30.

Все пак Марек остана на 3-то място в групата и ще се опита да победи турския Арка Измир в Самоков след седмица, а ако успее да запазят 3-та позиция дупничани ще участват в Купата на ЦЕВ през новата година.

Снимка: Валентин Видолов/SportaBG.com

Добави коментар

Защитен код
Обнови